Ai ajuns pe blogul Mathaus, asa ca cel mai probabil ai nevoie de sfaturi pentru constructia si renovarea casei tale. Ai nevoie de inspiratie pentru decor si reamenajare? Poate un ghid detaliat pentru proiecte? Sau pur si simplu vrei sa stii “cum se face”, ca sa iti urmaresti mai bine mesterii?

Echipa MatHaus iti ureaza bun venit! Hai sa ne vedem mai des la noi pe blog, vei avea o multime de lucruri de descoperit aici: despre amenajari interioare, bricolaj si proiecte DIY, dar si despre lucrari mai complicate.

Profesionistii iti vor raspunde la intrebari

Stim ca nu e deloc usor sa te ocupi singur de diverse lucrari necesare intr-o locuinta, asa ca iti venim in ajutor cu ghiduri pas cu pas si pe intelesul oricui scrise chiar de profesionisti. Printre lucrarile pe care le vei putea face singur de acum incolo se numara montarea parchetului, a gresiei sau gletuirea peretilor.

Nu vrei sa te ocupi tu insuti de aceste lucrari? Intelegem asta si mai intelegem si nevoia ta fireasca de a vrea sa stii, totusi, cum se desfasoara ele, ce materiale sunt necesare si cam ce cheltuieli ar presupune.

Inspiratie pentru amenajarea locuintei

Trebuie sa renovezi o locuinta noua si nu stii ce stil sa alegi? Pe blogul Mathaus o sa gasesti inspiratie pentru a alege stilul de decor care sa se potriveasca cel mai bine stilului tau de viata si spatiului de care dispui.

Fie ca vrei sa renovezi un apartament mic si esti in cautarea unei solutii pentru a economisi spatiul, fie ca vrei sa afli trucuri de la designeri de interior despre cum sa potrivesti nuante sau ce elemente te ajuta sa iti transformi casa.

Trucuri si sfaturi utile

Trucuri sa gasesti spatii neexplorate in locuinta ta, sfaturi pentru a rezolva diverse probleme ale locuintei tale, cat si idei de proiecte DIY cu lucruri pe care s-ar putea sa le ai deja in casa – sunt doar cateva dintre subiectele pe care le vom aborda din zona de tips&tricks.

Misiunea noastra este sa fim prima ta sursa de informare cand vrei sa faci renovari, imbunatatiri sau diverse reparatii in casa si te incurajam ca atunci cand nu gasesti toate raspunsurile de care ai nevoie, sa ne scrii fara ezitari.

Ne vedem aici!